Cagliari – Verona: 1

SIbookmaker
31 marca, 2024
22 Pogledi

Naš nasvet: Cagliari – Verona: 1

01.04.2024 15:00

Cagliari, ki se bori za rešitev, je pred reprezentančnim premorom v Monzi izgubil z 0:1, a mu je zaradi neodločnosti drugih uspelo ohraniti razdaljo od območja izpada. Dve točki pred območjem izpada je tudi Verona, ki je nazadnje doma izgubila z 1:3 proti AC Milanu.

Cagliari se vrača domov, kjer je v zadnjem nastopu premagal Salernitano s 4:2 in dosegel peto zmago na zadnjih desetih domačih srečanjih (5-3-2). O morebitni rešitvi bo odločala uspešnost Sardincev doma na otoku, pri čemer bo spopad z Verono eden ključnih. Cagliari pa se je doma zelo dobro odrezal tudi proti drugim tekmecem za obstanek, saj je premagal Salernitano, Sassuolo in Frosinone ter remiziral z Udinesejem in Empolijem.

Verona je nazadnje na gostovanju prišla do zmage nad Leccejem z 1:0, sicer pa ne spada med domače strašake – v tej sezoni je na gostovanjih osvojila le devet točk (2-3-10). Pred zmago v Lecceju so gostje izgubili pet od šestih tekem v gosteh (0-1-5) in na treh od njih niso dosegli zadetka.

Na kaj staviti:

Cagliari je konec februarja doživel zanimiv preobrat, ko se je ekipa zbrala in začela dosegati nepričakovano dobre rezultate. Poleg tega bo reprezentančni premor pomagal pri močno obremenjenem moštvu (predvsem z napadalnimi igralci), Rossoblu pa bodo potrdili svojo domačo specializacijo.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

BETWINNERStavite na Betwinner s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker