Češke Budejovice – Plzen: manj kot 5 golov na tekmi

SIbookmaker
17 oktobra, 2024
6 Pogledi

Naš izbor: České Budějovice – Plzeň: Manj kot 5 golov na tekmi

18.10.2024 17:30

Dvanajsti krog hokejske extralige bo ponudil dvoboj dveh najslabših ekip v tekoči sezoni. Obe ekipi sta zbrali enako število devetih točk, Motor pa je odigral eno tekmo manj.

Češke Budejovice so, potem ko so po petih tekmah končno zmagale (3:0 nad Kladnom), v nedeljo odpotovale v Hradec Králové. Vendar so se vrnili na stara pota in njihova igra, predvsem v prvi tretjini (0:3), je bila grozljiva. Nekoliko izboljšana igra v zadnji tretjini ni bila dovolj za kaj več kot poraz z 1:4. V postavi Motorja ni bilo niti enega igralca, ki bi izstopal. Kubik in Pech sta še vedno brez gola. Tudi češko-budejoviški branilci še niso dosegli niti enega zadetka. Če se igra Južnočehov ne bo hitro izboljšala, bo moralo priti do sprememb v njihovi zasedbi.

Gostujoča Plzen je v podobni igralski letargi. Na zadnjih petih tekmah so osvojili le eno točko. Na zadnjih dveh tekmah imajo grozljiv izid 1:11. Po debaklu s 6:1 na zahodnočeškem derbiju v Karlovih Varih so Indijanci odpotovali v Pardubice. Po obetavni prvi tretjini je predstava Plzenskih sledila scenariju prejšnjih tekem in se končala s porazom z 0:5. V predstavah zahodnih Čehov je v zadnjem času težko najti kakšne majhne pozitivne stvari. Lev, Holešinský ali Matýs so še vedno brez gola. Le Lalancette je dosegel več kot štiri zadetke.

Na kaj staviti:

Obe ekipi sta dosegli le sedemnajst golov, kar je očitno najslabša številka v celotnem tekmovanju. Na stavnici in zaradi pomembnosti tekme izberemo manjše število doseženih golov.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

20BETStavite na 20bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker