Ceske Budejovice – Trinec: Manj kot 1,5 gola v igri z močjo

SIbookmaker
21 marca, 2024
23 Pogledi

Naša napoved: Ceske Budejovice – Trinec: manj kot 1,5 gola v igri z močjo

21.03.2024 17:00

Trzinski hokejisti se med trinajstdnevnim zamikom tekme niso ohladili. Zmagovalec zadnjih štirih sezon extralige po dveh domačih tekmah vodi z 2:0 nad Češkimi Budejovicami in se pogumno podaja v polfinale.

České Budějovice so se v četrtfinale uvrstile iz predtekmovanja, ki so ga končale kot šesta ekipa po rednem delu. S 3:0 so premagale Karlovy Vary, vendar na dveh tekmah še niso dosegle gola. V vratih Ocelarjev je odlično delo opravljal Marek Mazanec, ki je ujel vseh 54 strelov in skoraj 126 minut ni prejel zadetka.

Konec februarja so Južnočehi doma s 5:2 uspeli premagati Trzince. Predhodnih šest tekem med tema tekmecema je bilo zelo izenačenih. Vedno so se končale z neodločenim izidom ali zmago z enim samim golom. To so dejavniki, od katerih se lahko igralci Motorja odbijejo. Z namišljenim nožem na igrišču bi lahko pred svojimi navijači ugnali Šlezijce.

Na kaj staviti:

Obe tekmi v Trzinu nista ponudili le dveh golov, ampak sta bili revni tudi z izključitvami. Obe ekipi sta bili v dosedanji seriji izjemno disciplinirani, kar dokazujejo le štiri kazni – po dve na vsaki tekmi. In tudi če bi bilo tokrat na ledu več iskric, je stava na največ en power play idealna izbira.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

1XBETStavite na 1xbet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker