Edmonton – Florida: zmagovalec do odločitve – 2

SIbookmaker
13 junija, 2024
27 Pogledi

Naš izbor: Edmonton – Florida: zmagovalec do odločitve – 2

14.06.2024 02:07

Finalna serija se očitno odvija v korist Floride, ki je doma zmagala na obeh tekmah in vodi z 2:0.

Florida se je na teh tekmah izkazala z odlično obrambo, saj je eni najbolj napadalnih ekip v tekmovanju v 120 minutah dovolila le en gol. To potrjuje, da imajo Panterji boljšega vratarja, ekipa pa se zna bolje braniti kot celota. Pri Floridi se vidi, kako ekipi koristi dejstvo, da je lani igrala v finalu, ekipa je osredotočena in odločna, ekipa se izogiba nepotrebnim napakam.

Po drugi strani se Edmonton sooča z nasprotnikom, katerega hokej jim ni po godu, ni naključje, da so v tej sezoni štirikrat izgubili proti Floridi in se v končnici borijo proti močnemu nasprotniku. Tudi največji zvezdniki na čelu z Mc Davidom se ne morejo uveljaviti, kar ekipi jemlje vero v uspeh. Le petkrat v zgodovini lige NHL je klubu uspelo obrniti serijo pri prej omenjenem izidu 0:2, zato je negotovost v glavah igralcev Edmontona povsem razumljiva.

Prejšnji dve tekmi sta bili zelo dietni na gole, danes pa morajo Oilersi tvegati in lahko pade več golov kot na prejšnjih dvobojih. Domači imajo že dolgo časa kakovostno igro v polni moči, tokrat bodo nekaj golov namenili Bobrovskemu, a to za končni rezultat morda ne bo pomenilo ničesar.

Na kaj staviti:

Vzajemni dvoboji jasno govorijo v prid Floridi, gostje so v boljšem psihičnem stanju, potem ko so v seriji povedli z 2:0. Panterji tudi tokrat ne bodo spremenili svojega sloga igre in bodo še tretjič premagali domačo ekipo. Varnejša možnost je stava na dvojko do odločitve, vključno s podaljškom.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

BETWINNERStavite na Betwinner s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker