Fiorentina – Plzen: -2,5 gola

SIbookmaker
18 aprila, 2024
25 Pogledi

Naš namig: Fiorentina – Plzen: -2,5 gola

18.04.2024 18:45

Zadnji predstavnik češkega pokala je pred tednom dni v konferenčni ligi v Štrunčevih sadovih remiziral brez golov s Fiorentino in se bo v povratno tekmo podal z možnostjo napredovanja v polfinale lige ECL.

Viktoria si je pred četrtkovo tekmo v Firencah okrepila samozavest, saj ji je po zelo dobri predstavi konec tedna uspelo premagati praško Slavijo (1:0). Predvsem obramba ekipe deluje kot ura in trener Koubek nima razloga, da bi spreminjal nekaj, kar deluje.

Tudi v Italiji se bo češka ekipa zanašala na pošteno obrambo celotne ekipe, začenši z napadalcem Chorýjem, ki ga je zelo čutiti na obeh straneh igrišča. Zahodnjakom precej pomaga tako pri obrambnih kot tudi napadalnih standardih, poleg tega pa je ena največjih groženj in igralcev, ki lahko dosežejo zadetek. Teh žal Plznu v zadnjem času primanjkuje, saj le čedni napadalec in vezist Šulc ohranjata stabilno strelsko fazo.

Fiorentina na prvi tekmi ni ponudila veliko, italijanski klub je prevladoval pri žogi, a si ni ustvaril veliko priložnosti. To je slika, ki jo dobro poznamo iz Serie A, kjer se ekipa že nekaj časa spopada s težavami. Barak in soigralci se trudijo za vsak gol. Le redko kateri ekipi na koncu uspe doseči dva zadetka, večinoma se tekma konča z enim doseženim golom.

Belotti, nekdanji reprezentant, od zimskega prihoda iz AS Rome ne more priti v formo (en gol v ligi). Zato na domači strani ni mogoče pričakovati nobenega stroja za doseganje golov. Fiorentina se dobro zaveda, da se bo pomerila s taktično naprednim nasprotnikom, zato bo zadovoljna z vsakim rezultatom, ki ji bo zagotovil napredovanje.

Na kaj staviti:

Podobno kot na prvi tekmi (0:0) tudi na tej ne moremo pričakovati večjega števila golov, gostje bodo igrali iz varne obrambe in šli domačim na živce. Glede na strelsko formo domačih v zadnjih tednih se ponuja manjše število golov na tekmi. Druga možnost je neodločen izid ob polčasu.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

WAZAMBAStavite na Wazamba s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker