Genoa – Monza: obe ekipi sta dosegli zadetek: Ne

SIbookmaker
9 marca, 2024
27 Pogledi

Naš nasvet: Genova – Monza: obe ekipi bosta dosegli zadetek: Ne

09.03.2024 20:45

Genova in Monza v zadnjem krogu nista presenetili. Obe ekipi sta izgubili v dvobojih z močnejšimi nasprotniki, Genova je po hudem boju z 1:2 izgubila proti vodilnemu Interju, Monza pa doma z 1:4 proti AS Romi. Kljub temu se njun položaj v mirni sredini razpredelnice ne spremeni.

Genova je ostala na 12. mestu z osmimi točkami prednosti pred 13. Empolijem, zato je njena udeležba v boju za rešitev še vedno zelo malo verjetna. Poleg tega je na domačih tleh izgubila le eno od zadnjih desetih tekmovalnih tekem (5-4-1), zato bodo varovanci trenerja Alberta Gilardina prepričani, da se bodo vrnili na zmagovalni niz.

Neprepustnost vratarja Di Gregoria se je končala v prejšnjem krogu, ko je Monza doma od AS Rome prejela štiri gole, ne glede na to, kdo je stal v vratih. To pa je bil prvi poraz Monze v zadnjih šestih krogih (3-2-1), v katerih je štirikrat ohranila čisto mrežo. Njihovo prizadevanje za uvrstitev v zgornjo polovico tekmovanja še zdaleč ni končano.

Na kaj staviti:

Monza je na prvi tekmi v tej sezoni doma zmagala z 1:0. Trdna obramba gostov se bo želela popraviti po zadnjem porazu in tudi tokrat ne pričakujte velikega gola.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

BETWINNERStavite na Betwinner s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker