Inter – Genova: Inter +2,5

SIbookmaker
4 marca, 2024
30 Pogledi

Naš nasvet: Inter – Genova: Inter bo dal +2,5

04.03.2024 20:45

Inter je v zadnjem krogu Lige prvakov s 4:0 premagal Atalanto in povečal prednost na vrhu tekmovanja na spoštljivih 12 točk. Na njihov stadion se zdaj odpravlja Genova, ena od štirih ekip, ki jim je v tej sezoni uspelo obrniti Nerazzurri, potem ko se je prvo srečanje končalo z remijem 1:1.

Vzpenjajočega se Interja pa to dejstvo verjetno ne bo preveč prestrašilo. Varovanci trenerja Inzaghija so v odlični formi, saj so na zadnjih štirih ligaških tekmah vsakič dosegli natanko štiri gole, s 67 ligaškimi goli pa so se v ta konec tedna podali kot najbolj produktivna ekipa v vseh petih najboljših evropskih ligah. Inter ima celo še vedno priložnost, da podre trenutni rekord Serie A, ki znaša 102 točki.

Novinec iz Genove še naprej solidno nastopa, saj je nazadnje z 2:0 premagal Udinese in brez težav zadržal 12. mesto, njegov cilj pa ostaja zgornja polovica razpredelnice. Ekipa Alberta Gilardina je od tega mesta oddaljena le tri točke, ne pozabimo pa, da gostje v gosteh niso izgubili že pet zaporednih tekem, nazadnje so remizirali z 1:1 v Neaplju.

Na kaj staviti:

Ali bo vodilni igralec lige še enkrat streljal? Trenutna forma in zgodovina kažeta na to. Poleg tega, da je Inter na zadnjih štirih ligaških tekmah dosegel 16 golov, je namreč na prejšnjih štirih domačih tekmah proti Genovi dosegel enako število golov.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker