Jablonec – Č. Jablonec zmagal s čistim kontom – DA

SIbookmaker
11 septembra, 2024
7 Pogledi

Naša napoved: Jablonec – Č. Jablonec zmaga s čistim kontom – DA

15.09.2024 15:30

Zadnja ekipa Čeških Budejovic je reprezentančni premor preživela delovno in napeto. Ekipo so zapustili štirje tuji igralci, na katere klub ne računa več, večina jih je prišla šele poleti.

Franz Straka je dobil novega pomočnika, in sicer Jirija Novotnega, nekdanjega izjemnega branilca in rekorderja po številu osvojenih naslovov prvaka s Sparto.

Ekipa je med reprezentančnim premorom trdo delala na obrambni plati, 19 prejetih golov na sedmih tekmah je strašno veliko. Vendar imajo Južnočehi težave tudi na drugi strani igrišča, saj so dosegli le en gol, tako da so suvereno najslabši v ligi po obeh ključnih kazalnikih. Majhna spodbuda je bila vsaj prva osvojena točka pred repasažem z Bohemiansom, ki je ekipi dala vsaj malo upanja za naslednje tekme.

Tokrat pa na ponoven točkovni izkupiček ne kaže, saj so gostje na tujih igriščih že dlje časa polovičarski, kar se potrjuje tudi v tekoči sezoni (0-0-3). Ekipa se bo zanašala na brejke, vendar se Jablonec v tej sezoni predstavlja zelo spodobno v obrambi.

Domača ekipa je trenutno na četrtem mestu nepopolne razpredelnice, veliko zaslug za to pa ima prav obrambna igra Severnih Čehov. Obramba pod vodstvom novega trenerja Kozela je prejela le štiri zadetke in s tem potrdila, da če zadržuješ žogo, ne moreš prejeti zadetka. Ekipa se je v poletnem prestopnem roku izboljšala v nogometnih veščinah, omejitve so malce v končnici, a zdaj bi moral biti na voljo Chramosta, ki bi lahko nadoknadil primanjkljaj na treningih po poškodbi.

V vsakem primeru so nogometaši Jablonca zaradi forme in vseh številčnih kazalnikov izraziti favoriti tekme. Zadnja dvoboja sta bila bogata z zadetki, tokrat pa bi jih morali več doseči domači.

Na kaj staviti:

Gostje so suvereno zadnja ekipa na lestvici, čakajo na prvo zmago v tekmovanju, v gosteh še niso dosegli niti zadetka. Zmaga domače ekipe s čistim izidom je ob primerjavi obeh obramb zelo privlačna kvota.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker