Juventus – Lazio: +2,5g

SIbookmaker
19 oktobra, 2024
11 Pogledi

Naš nasvet: Juventus – Lazio: +2,5g

19.10.2024 20:45

Po dveh zmagah v Genovi in Leipzigu je Juventus doživel še en nepričakovan poraz, saj je doma s Cagliarijem remiziral z 1:1. Lazio na drugi strani doživlja eno najboljših obdobij v zadnjem času, saj je bila zmaga z 2:1 nad Empolijem zanj četrta zaporedna.

Juventus je prenehal zmagovati na svojem stadionu. Remiz s Cagliarijem je bil zanje tretji zaporedni domači remi v serie A (AS Roma, Napoli), čeprav je Dušan Vlahović ponovno zadel. Trener Motta se močno zanaša na srbskega napadalca (odigral je največ minut od vseh) in ta mu vrača zaupanje – na zadnjih treh tekmovalnih tekmah je dosegel že pet golov. Vendar pa bi bilo potrebno, da bi se v igro vključil tudi kdo drug.

Lazio, ki ga vodi trener Baroni, je kljub nekaterim pričakovanjem v odlični formi. Gostje so zmagali na štirih zaporednih tekmovalnih tekmah, na katerih so dosegli 12 golov. Med njimi sta tudi zmagi v gosteh proti Dinamu Kijev (3:0) in v Torinu (3:2). Posledično ima Lazio enako število točk kot Juventus, vendar je dosegel že štiri gole več.

Na kaj staviti:

Juventus je v tej sezoni v serie A doslej prejel le en gol, nazadnje iz kazni proti Cagliariju. Če pa ga lahko kdo preseže, bo to vzhajajoči Lazio, ki stavi na več strelcev v formi (Castellanos, Dia, Zaccagni in Pedro). Za domače bo zadel Vlahović, ki je na prejšnjih štirih srečanjih dosegel tri gole. Golov tu ne bo manjkalo.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker