Kazahstan – Latvija: 2

SIbookmaker
14 maja, 2024
22 Pogledi

Naš nasvet: Kazahstan – Latvija: 2

14.05.2024 16:20

Ekipi Latvije in Kazahstana bosta v torek odigrali tretjo tekmo na svetovnem prvenstvu v hokeju na ledu. V vlogi močnih papirnatih favoritov bosta nastopila predstavnika baltskih držav.

Latvijci na prvenstvu še niso našli zmagovalca, čeprav so obe dosedanji tekmi dobili po podaljšku. Premagali so Poljsko s 5:4 in Francijo s 3:2. Na tekmah so bili aktivnejši, kar je proti Kazahstanu, katerega glavni cilj je rešiti se med elito, pričakovano.

Za to so si šli že takoj na začetku s presenetljivo zmago s 3:1 proti Franciji, ki je bila v dvoboju aktivnejša ekipa. Nato so Kazahstanci z 2:6 izgubili proti Slovaški.

Latvija je lahko eden od črnih konjev letošnjega leta. Lani so se senzacionalno sprehodili do bronastih medalj, na seznamu pa je bilo kar sedemnajst igralcev uspešne ekipe z zadnjega prvenstva. Med njimi je tudi pet igralcev iz češke Extralige. Elvis Merzlikins, uvoznik iz lige NHL, je glavni vratar.

Na kaj staviti:

5:0, 5:1 in 7:0 – to so rezultati tekem med obema ekipama od leta 2022, pri čemer je zadnji izid iz lanskega prvenstva. Latvija je preprosto predobra za Kazahstan in to bi morala dokazati tudi v Ostravi.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker