Lazio – Bologna: 1

SIbookmaker
18 februarja, 2024
31 Pogledi

Naš nasvet: Lazio – Bologna: 1

18.02.2024 12:30

Z zmago na gostovanju pri Cagliariju (3:1) se je Lazio v zadnjem krogu vrnil v boj za četrto mesto, razlog za veselje pa je bil tudi 200. gol Cira Immobileja v najvišjem italijanskem tekmovanju. Do treh točk je prišla tudi Bologna, ki je v sredo doma z 2:0 premagala Fiorentino.

Lazio čaka ena ključnih tekem glede na položaj na lestvici, za varovance Maurizia Sarrija pa je zagotovo ugodno, da bo tekma odigrana na njihovem stadionu. Na njem se namreč lahko pohvalijo z zelo dobrim izkupičkom v prvenstvu (6-3-2), saj so na njem prejeli le sedem golov. In tega ni treba spremeniti, saj je Laziu tu uspelo zmagati že na petih zaporednih tekmah, na katerih so skupaj prejeli le dva zadetka.

Po drugi strani Bologna v gosteh ni preveč močna, o čemer priča njena evidenca z eno samo zmago v gosteh (1-7-3). Kljub temu jim je uspelo zaključiti teden s Fiorentino in zahvaljujoč tretji domači zmagi zapored se približujejo četrtouvrščeni Atalanti na točko zaostanka. Ali lahko varovanci Thiaga Motte, ki so v življenjski formi, prebrodijo neuspehe v gosteh?

Na kaj staviti:

Lazio se je pred odločilnim ligaškim spopadom povzpel na prvo polfinalno tekmo lige prvakov, ko je ta teden z 1:0 premagal Bayern. Biancocelesti so tako kot njihovi nasprotniki specialisti za domače tekme in ta trend bi se lahko nadaljeval. Lazio je za razliko od Bologne navajen natrpanega urnika.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

1XBETStavite na 1xbet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker