Metz – St.Etienne: Vsaka ekipa je dosegla gol – Da

SIbookmaker
1 junija, 2024
23 Pogledi

Naš izbor: Metz – St.Etienne: Eno od moštev bo doseglo zadetek – Da

02.06.2024 17:00

V nedeljo zvečer bo v Franciji na sporedu povratna tekma baražne tekme Ligue 1 za prihajajočo sezono. V boljšem izhodiščnem položaju pred povratnim srečanjem so gostje iz St. Etienna, ki so v četrtek doma zmagali z 2:1. Meteoristi bodo zdaj doma želeli nadoknaditi zaostanek enega gola in sezono končati v prvi ligi.

Méti pred ključno tekmo sezone niso tako dobro razpoloženi, kot bi si želeli, saj so izgubili pet zaporednih tekmovalnih tekem in na vsaki prejeli vsaj dva gola. Uvodno tekmo proti Saint Étiennu je odločila precej nesrečna napaka v obliki napačno odmerjene centrirane žoge, ko je vratar Alexandre Oukidja naredil napako pri svojem teku in je padel odločilni gol za 1:2. Méty bo v nedeljo doma gostoval pri Stade Saint-Symphorien, kjer proti temu nasprotniku ni izgubil že šest zaporednih tekem (4-2-0), zdaj pa mora glede na začasno neugoden izid igrati na zmago.

St Étiennu sta na četrtkovi tekmi močno pomagala Mathieu Cafaro, ki je najprej podal Ibrahimu Sissoku, najboljšemu strelcu letošnje ekipe, in Irvin Cardona, ki je zadel tudi na drugi zaporedni tekmi v baražu, potem ko je teden prej odprl rezultat pri zmagi z 2:0 nad Rodezom. Četa trenerja Olivierja Dall´Oglia na vzhod Francije potuje z enim golom prednosti, za razliko od nasprotnikov pa jim ni treba nikamor hiteti. V primerjavi s prvim baražnim obračunom pred dvema letoma z Auxerrom (1:1) Les Verts v repasaž vstopajo z boljšim izkupičkom, kar jim daje dobre možnosti za vrnitev na vrh francoskega prvenstva, kamor tradicionalni francoski klub z drugim največjim številom naslovov prvaka v zgodovini nedvomno sodi.

Na kaj staviti?

Na tekmi gre predvsem za Méty, ki morajo doseči vsaj en zadetek, da se uvrstijo v podaljšek ali kazenski strel. To bi lahko bila voda na mlin hitro opremljenim igralcem iz tabora gostov, ki bi lahko v enem od svojih pobegov izkoristili ne preveč čvrsto obrambo domače ekipe. Na povratni tekmi bosta tako kot na prvi tekmi obe ekipi dosegli zadetke in ne bi bilo presenečenje, če bi ponovno videli rezultat 2:1, tokrat v korist domače ekipe.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker