Ml. Boleslav – Litvínov: 2

SIbookmaker
16 februarja, 2024
29 Pogledi

Naš nasvet: Ml. Ml. Boleslav – Litvínov: 2

16.02.2024 17:30

Vítkovice so se po treh zaporednih tekmah v gosteh vrnile domov z izkupičkom dveh zmag in enega poraza. Ekipi je uspelo doseči obvezni zmagi v Kladnu, vendar je po pričakovanjih padla proti vodilnim Pardubicam.

V ligi prvakov je bil na koncu leta 2015 v ligi prvakov za prvaka izbran Ml. Boleslav – Litvínov: 2. Domačini v sredo niso uspeli dobiti odločilnega dvoboja v Varih (1:4), zato poraz pomeni, da se je za Boleslav tekmovanje po rednem delu najverjetneje končalo. Za dvanajstouvrščenim Pilsnom zaostajajo že 11 točk, kar je veliko. Tudi prednost pred obupanim Kladnom se zdi zadostna. Domače vodstvo se lahko začne ukvarjati z naslednjo sezono in v svoje vrste pripelje mlajše igralce, ki bodo v prihajajočih dvobojih lahko dobili več prostora. Omejitev ekipe je že vso sezono slaba končnica, trenutno ekipa ne dosega niti povprečja dveh doseženih golov na tekmo.

Kakorkoli že, tudi forma Litvina ni idealna, vendar se ekipa še naprej bori za čim boljše uvrstitve v končnico. V sredo je Kemikom uspelo iztrgati točko s tekme, na kateri so zaostajali že z 1:5, in tako pokazali veliko ohlapnih lastnosti, ki bi jih lahko spravile v pogon. V tej sezoni jim je že dvakrat uspelo premagati Boleslav z višjo razliko, res pa je, da je bilo to doma. V Boleslavu pa so na drugi strani prevladovali drsalci. Razlika v produktivnosti med ekipama je dramatična, saj so gostje dosegli kar 50 golov več kot domači.

Na kaj staviti:

Zmaga Litvina je vredna glede na različna položaja obeh ekip na lestvici. Tudi motivacijski element igra v prid gostom. Poleg dvojke bi lahko poskusili tudi z Litvinovsko dvojno zmago ali morda s točko Nicolasa Glave.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker