Monaco – CZ Beograd: tekma/število golov 1/+2.5

SIbookmaker
22 oktobra, 2024
6 Pogledi

Naša napoved: Monaco – CZ Beograd: tekma/število golov 1/+2,5

22.10.2024 18:45

Ne podcenjuj ničesar, to je zapoved, ki se je po zadnjem nastopu v Ligi prvakov držijo v knežjem klubu.

Dva tedna po tem, ko je Monaco doma z 2:1 premagal desetčlansko Barcelono, je težko rešil točko v Zagrebu, kjer je zaostajal z 0:2. Kakorkoli že, to je verjetno edina pika na sicer uspešnem začetku sezone, saj je Monaco po osmih krogih na vrhu Ligue 1 in je neporažen na desetih tekmah, tudi na evropskem prizorišču.

Ekipo zdaj pesti vse več poškodb, med reprezentančnim premorom sta izpadla Mohammed Salisu in Folarin Balogun, največja izguba pa je senegalski stoper Salisu. Na petkovi ligaški tekmi proti Lillu, ki se je končala z 0:0, je trener Vladan Milojević varčeval igralce, ki so se vrnili z reprezentančnega zbora, da bi bili nared za pomembno tekmo Lige prvakov.

V novem formatu tekmovanja si nihče ne sme privoščiti, da bi odmislil vsako priložnost za nadoknaditev morebitnega poraza, domača tekma proti srbskim prvakom je za Monaco obvezna zmaga.

Za Rdečo zvezdo je vsaka točka dosežek in eden od avtsajderjev ne more realno razmišljati o morebitni uvrstitvi v play-off; že zato, ker je v Ligi prvakov dvanajst tekem za zmago. Beograjčani so bili na domači tekmi proti Benfici (1:2) daleč od remija, prva tekma v gosteh na San Siru proti milanskemu Interju (0:4) pa je pokazala meje moštva, hkrati pa se je njihov niz porazov v gosteh v Ligi prvakov podaljšal na dvanajst.

Na kaj staviti:

Monaco bo zmagal, vprašanje je rezultat. Knežji klub v Ligi prvakov že 22 tekem ni ohranil čistega lista, zato je dobro kombinirati z več kot dvema goloma na tekmi.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker