Nemčija – Grčija: Nemčija zmagala s čistim izidom – DA

SIbookmaker
7 junija, 2024
23 Pogledi

Naš izbor: Nemčija – Grčija: Nemčija zmaga s čistim izidom – DA

07.06.2024 20:45

Po marčevskih zmagah nad Francijo in Nizozemsko je na prizorišču Eura vladal optimizem, ponedeljkov brezgolski remi proti Ukrajini pa je Nemčijo vrnil na realna tla. Ne da bi Die Mannschaft odigrali slabo tekmo, saj so prevladovali, vendar jim je v končnici obupno primanjkovalo natančnosti, zbranosti in odločnosti, saj je med vratnici šlo le pet od 27 strelov.

Kakor koli že, na petkovi generalki za domače prvenstvo bodo Nemci nastopili v polni zasedbi. Na voljo bo četverica, ki je v ponedeljek manjkala po sobotnem finalu Lige prvakov. Antonio Rudiger in Nico Schlotterbeck bosta okrepila obrambo, Toni Kroos bo dal idejo za igro, Niclas Fullkrug pa bo produktiven. Za Juliana Nagelsmanna, ki reprezentanco vodi od lanskega septembra, je Fullkrug napadalec številka ena in je pod njegovim vodstvom na šestih tekmah dosegel štiri gole.

Za Grčijo bo tekma v Mönchengladbachu prva po neuspešnem play-offu za uvrstitev na Euro, v katerem je v finalu po neodločenem izidu brez zadetkov po kazenskih strelih izgubila proti Gruziji. Gus Poyet je bil odpuščen, ekipo pa začasno vodi Nikolaos Papadopoulos, ki se je pridružil grški enajsterici. Pogrešal bo tri stabilne branilce (Tzavellas, Tsimikas, Baldock).

Na kaj staviti:

Nemci že zaradi samozavesti potrebujejo zmago in tokrat bi morala biti čista. Grki so ponavadi impotentni pri najboljših nasprotnikih, v zadnjih kvalifikacijah na dveh tekmah proti Nizozemski (0:3, 0:1) in Franciji (0:1) niso zadeli, da ne omenjamo dvoboja z Gruzijo.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

RABONAStavite na Rabona s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker