Pavel Slowly Snejksi Měsíček – Martin Kocián: 1

SIbookmaker
18 junija, 2024
20 Pogledi

Naš nasvet: Pavel Slowly Snejksi Měsíček – Martin Kocián: 1

22.06.2024 19:50

Novi obraz v organizaciji Clash of The Stars je nekoč idol dekliških src Martin Kocián.

Kocián, verjetno najvidnejši obraz boybanda Lunetic iz devetdesetih let prejšnjega stoletja, je imel težke čase, saj je dolgo časa preboleval odvisnost od drog in s tem povezane dolgove. To je bil navsezadnje tudi glavni motiv, da se je podal v prihajajoči dvoboj s Snežnikom, da bi lahko zakrpal nekatere luknje, poleg tega je to deloma še en poskus vzdržanja.

Martin Kocian gibalno ni povsem slab, saj je na novinarski konferenci pokazal, da ima še vedno hitre noge. Toda to je verjetno konec njegovih borilnih sposobnosti, burno življenje je na njem pustilo posledice, na splošno je bil videti zelo mlahav, čeprav se na fotografijah vidi, da ima vsaj na rokah solidno muskulaturo. To bo tudi njegov prvenec v kletki, kar lahko negativno vpliva na Kociana pred razprodano dvorano v Ostravi, čeprav ima veliko izkušenj s koncertov, a takrat je šlo predvsem za njegove (skupine) navijače.

Po drugi strani pa bo imel Snežek občinstvo na svoji strani in bo užival v povečani pozornosti. Tako kot v prejšnjih dvobojih na COTS ne bo ničesar čakal po nepotrebnem in bo kot običajno vletel v nasprotnika. Snežka odlikujeta agresivnost in vzdržljivost, kar je pokazal že v prejšnjih dvobojih s Sajmonosom in Tadejem Ružičko. Po zaslugi organizacije Clash je začel redno obiskovati telovadnico, zato je v primerjavi s prvim dvobojem v organizaciji veliko bolje telesno pripravljen, čeprav še vedno ni atletske postave.

Na kaj staviti:

Izkušnje v težkih dvobojih, naravna agresivnost in volja ter moč govorijo v prid mlajšega od obeh borcev Snežka. Kocian nekaj tednov pred dvobojem ni bil videti v idealni formi, zato mu pripada številka ena na stavnici.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker