Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 igre

SIbookmaker
4 julija, 2024
15 Pogledi

Naša izbira: Raducanu E. – Mertens E.: Raducanu E. -2,5 igre

03.07.2024 17:15

Elise Mertens je letos opravila celoten travnati del sezone, vendar s slabimi rezultati. Na treh turnirjih je dobila le dve tekmi, medtem ko je v Birminghamu in Eastbournu v neugodnih razmerah odpovedala dvoboja s podprvakinjami. Poleg tega ji je v Wimbledonu za las ušel preboj v drugi krog proti Japonki Nao Hibin. Njeni nastopi v letošnji sezoni na travi so nekako v skladu z njeno splošno ne preveč dobro formo skozi vse leto.

V sredo bo njena nasprotnica v drugem krogu Wimbledona enaindvajsetletna Emma Raducanu, ki je po operacijah obeh zapestij izpustila precejšen del lanskega leta in se letos po postopnih korakih poskuša vrniti med najboljših 100 igralk na svetu. Travnati del leta je bil zanjo razmeroma ugoden. V Nottinghamu se je uvrstila v polfinale, generalko v Eastbournu pa je končala v četrtfinalu. Na obeh turnirjih je izgubila proti poznejšima prvakinjama Katie Boulter in Darji Kasatkini.

Na kaj staviti:

Raducanu je na travi v zelo dobri formi in dokazuje, da kot Britanka obožuje to podlago. Belgijka Mertensova pa se po drugi strani že vso sezono išče in ima solidne rezultate. Raducanu je zmagovalka turnirja s hendikepom.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker