Shnaider D. – Navarro E.: 1

SIbookmaker
28 junija, 2024
22 Pogledi

Naš izbor: Shnaider D. – Navarro E.: 1

28.06.2024 14:00

Dvajsetletna Diana Snyder je na udaru. Prejšnji teden se je v Birminghamu uvrstila v četrtfinale, ta teden pa se je v Bad Homburgu prebila celo v polfinale. Na nemški travi je dosegla zelo zanimive skalpe Angelique Kerber, Dajane Jastremske in Paule Badosa. Očitno je, da agresivni slog igre s trdimi udarci od osnovne črte na travi učinkuje.

Poleg tega je mlada udarna igralka turnir v Bad Homburgu doslej preživela brez izgubljenega niza, zaradi česar začenja veljati za temnega konja turnirja. V polfinalu pa jo čaka najtežja nasprotnica doslej, 19. igralka sveta Emma Navarro. Američanka je prejšnji teden v Berlinu v prvem krogu končala na raketi Katerine Siniakove. Ta teden je imela v Bad Homburgu do zdaj lahek žreb v obliki Jaqueline Cristiano in Peyton Stearns, nato pa jo je v četrtfinalu izločila Caroline Wozniacki.

Na kaj staviti:

Šnaiderjeva je pri 20 letih ena od igralk, ki bi lahko v prihodnosti dosegla velike uspehe na turnirjih WTA. Zmagovalka letošnjega turnirja v Hua Hinu bo nastopila v svojem prvem finalu na travnatih igriščih.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

BETWINNERStavite na Betwinner s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker