SL Benfica – Feyenoord: 1

SIbookmaker
23 oktobra, 2024
6 Pogledi

Naš nasvet: SL Benfica – Feyenoord: 1

23.10.2024 21:00

Benfica Lizbona je v novi format Lige prvakov vstopila v velikem slogu. Po dveh krogih je ena od sedmih ekip, ki je zbrala polno število točk. Portugalci bodo zdaj 100-odstotni izkupiček branili proti Feyenoordu iz Rotterdama, proti kateremu veljajo za precej velikega papirnatega favorita.

Benfica je svojo pot v Ligi prvakov začela z zmago z 2:1 na gostovanju pri CZ Beograd. Nato je doma nepričakovano gladko s 4:0 premagala Atlético Madrid. V domačem prvenstvu je osemintridesetkratni portugalski prvak na tretjem mestu za Sportingom in Portom, vendar ima pred seboj še eno tekmo. V vseh tekmovanjih je Benfica v zmagovitem nizu šestih tekem. Po reprezentančnem premoru si je konec tedna zagotovila napredovanje v četrti krog državnega pokala.

Feyenoord je po domačem porazu z 0:4 v Leverkusnu z najtesnejšo razliko 3:2 zmagal v Gironi. Slednji je na tekmi dosegel dva lastna gola, za povrh pa še zgrešil kazenski strel. V nizozemski Eredivisie se je Rotterdam po vratolomnem začetku pobral, vendar na četrtem mestu za vodilnim Eindhovnom zaostaja že enajst točk. Ekipo vodi nekdanji trener Sparte Brian Priske, ki je pod pritiskom javnosti že odpovedal govorice o krogu po tekmi.

Na kaj staviti:

Benfica, ki igra v nekoliko boljšem razpoloženju, bo v celoti izkoristila domače okolje in prišla do novih treh točk. Trener Bruno Lage je na obračunu s četrtouvrščenimi tekmeci ta konec tedna spočil nekatere svoje oporne člane, kar lahko prav tako odigra svojo vlogo. Omeniti pa je treba tudi zadnjo tekmo med obema ekipama konec julija. Benfica je Feyenoord, čeprav na prijateljski tekmi, premagala s 5:0.

Zaupanje:

9/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker