Torino – Fiorentina: 1

SIbookmaker
2 marca, 2024
33 Pogledi

Naš nasvet: Torino – Fiorentina: 1

02.03.2024 20:45

Torinčani so v dvojnem obračunu z rimskimi moštvi znova doživeli neuspeh, saj so najprej na gostovanju pri Laziu izgubili z 0:2, minuli ponedeljek pa v gosteh ugnali AS (2:3), Fiorentina pa je na drugi strani isti dan nadoknadila prejšnje oklevanje in doma z Laziem z 2:1 preobrnila rezultat ter se povzpela na sedmo mesto.

Torino je imel v Rimu več od igre, vendar to ni bilo dovolj za točke. Kljub temu je trener Ivan Jurić pohvalil svoje varovance za – po njegovem mnenju – prevlado na igrišču in dejal, da še vedno verjame v možnost uvrstitve v evropske pokale. Torino bo želel izkoristiti prednosti domačega okolja, kjer je v tej sezoni izgubil le dvakrat (6-5-2), čeprav je tu dosegel le 14 golov (8 inkasiranih).

Sedem ligaških tekem v letu 2024 in ena sama zmaga. Ta rekord je že zgodovina, saj so varovanci Vincenza Italijana po odlični predstavi obrnili odločilno pokalno tekmo z Laziem (2:1) in se vrnili v pokale. Fiorentina se je za prejšnje neprepričljive predstave popravila proti Bologni (0:2) in Empoliju (1:1), spet pa je bila vidna ista odločna zasedba kot jeseni. Ključno bo ohraniti to razporeditev, kar verjetno ne bo lahko, kot nakazuje niz štirih gostujočih tekem brez zmage (0-1-3).

Na kaj staviti:

Torino je prepričan, da se bo uvrstil v evropske pokale, in če zmaga, se lahko Fiorentini približa na eno točko. Odlična domača obramba (manj golov sta doma prejela le Inter in Bologna) mu bo pomagala prekiniti niz dveh porazov. Gostje bodo dokazali, da še niso povsem tam.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

20BETStavite na 20bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker