Trinec – České Budějovice: 1

SIbookmaker
18 marca, 2024
21 Pogledi

Naš nasvet: Trinec – České Budějovice: 1

18.03.2024 17:00

Hokejisti Tržiča so v četrtfinalno serijo play-offa proti Češkim Budejovicam vstopili z desno nogo. Po nedeljski domači zmagi z 2:0 so prevzeli vodstvo. Pred odhodom na gostovanje v začetku novega tedna pa bi morali to prednost še povečati.

Na uvodni tekmi v Tržiču so na gol čakali vse do 44. minute, ko je rezultat odprl Richard Nedomlel. Andrej Nestrašil je pet sekund pred koncem dodal še zavarovalni gol. Marek Mazanec je zabeležil čisto tekmo, saj je ujel vseh 22 strelov Čeških Budejovic.

Třinec je v seriji velik favorit. Hegemon zadnjih sezon želi osvojiti svoj peti zaporedni naslov. Zadnjega je lani osvojil že skozi predtekmovanje. Letošnja redna sezona je bila precej boljša za jeklarje, ki so jo končali na tretjem mestu. V primerjavi s šestouvrščenim Motorjem, ki je v predtekmovanju remiziral s Karlovimi Vari, so osvojili 16 točk več.

Šlezijci so bili še posebej močni doma, kjer so bili celo druga najboljša ekipa v celotni extraligi. V letu 2024 v udobni dvorani WERK Arena še niso izgubili nobene tekme. Z uvodno zmago nad Češkimi Budejovicami so Trzinci domači zmagovalni niz podaljšali na enajst tekem.

Na kaj staviti:

Trinec je v svoji areni neporažen že četrt leta. Z vodstvom na hrbtu bodo varovanci trenerja Motáka v ponedeljkovo tekmo vstopili bolje razpoloženi kot njihov nasprotnik. V resnični nevarnosti so, da na jug Češke odnesejo dve točki zaostanka. In pravzaprav to ne bi presenetilo nikogar. Branilec naslova bo potrdil svojo kakovost in naredil odločilen korak proti polfinalu.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

1XBETStavite na 1xbet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker