Valencia – Las Palmas: 1

SIbookmaker
21 oktobra, 2024
6 Pogledi

Naš nasvet: Valencia – Las Palmas: 1

21.10.2024 21:00

Valencia v natrpanem urniku pred reprezentančnim premorom svojim navijačem ni prinesla veliko veselja. Proti Osasuni (0:0), Realu Sociedadu (0:3) in Leganésu (0:0) “netopirji” niso zadeli in so z le petimi doseženimi goli najslabši v celotnem tekmovanju (skupaj z Leganésom). Tudi njihov izkupiček 1-3-5 in posledično šest točk zadostuje le za predzadnje mesto. Ponedeljkova tekma proti Las Palmasu bo za obe strani izjemno pomembna, saj so gostje edina ekipa, ki je v slabšem položaju od Valencie.

Las Palmas ostaja edina ekipa, ki v tej sezoni še ni niti enkrat zmagala (0-3-6). Daleč od doma ekipa s Kanarskih otokov še ni osvojila niti točke (0-0-4).

Na kaj staviti:

Na zadnjih štirih tekmah med tema dvema ekipama je vedno zmagala domača ekipa. Dvakrat je bila to Valencia, dvakrat Las Palmas. Domača ekipa bo favorit tudi tokrat. O izkupičku kanarčkov v gosteh smo že govorili, zato mora Valencia na tej tekmi za vsako ceno zmagati. Če bi po desetih krogih padla na zadnje mesto, trener Baraja tega morda ne bi mogel več zdržati. Številka ena.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker