Vémola K. – Végh A.: 2

SIbookmaker
21 maja, 2024
23 Pogledi

Naš nasvet: Vémola K. – Végh A.: 2

08.06.2024 18:00

Češkoslovaška organizacija Oktagon je za letošnje leto napovedal širitev v Anglijo in na nogometne stadione. Jeseni bo v Frankfurtu v Nemčiji potekal dogodek za 55.000 navijačev, nato pa bo vse bolj priljubljena organizacija MMA debitirala v Pragi v 22bet Areni.

Naš izbor: Osmerokotnik 58 v Edenu

V Edenu naj bi se zbralo približno 30.000 gledalcev, glavna atrakcija na nabitem kartonu pa naj bi bil povratni dvoboj stoletja med Karlosom “Terminatorjem” Vemolo in Atillo Veghom. Osemintridesetletna borca sta se leta 2019 spopadla v praški O2 Areni in slovaški borec z vzdevkom Pumukli je zmagal s KO/TKO. Vplačajte svojo stavokako se bo njun letošnji dvoboj končal! 22bet vam ponuja široko paleto tečajev o oktagonu in drugih borilnih športih.

Naš nasvet: Atilla Végh & Octagon

Atilla Végh od takrat ni imel nobenega polnovrednega boja MMA, ki bi se štel v njegove statistike, le nekaj boksarskih nastopov. To je po eni strani pomanjkljivost, vendar je nekdanji Bellatorjev prvak praktično vsak dan v “telovadnici”, saj trenira številne varovance. Veghova prednost je torej nesporna višina in moč, ki ju bo imel v stoječem položaju. Boksarsko je torej nedvomno boljši od Vemole in lahko pričakujemo, da bo v dvoboju težji od obeh borcev.

Naš izbor: Karlos “Terminator” Vémola & Octagon

Karlos Vémola se kot običajno ni pripravljal le na domačih travnikih in gmajnah, temveč tudi na taborih v tujini. Fizično bo v dobri formi, zdržati morebitnih pet rund bo zanj lažje kot za Vegha, vendar bo njegov igralni načrt slabši. V januarskem dvoboju s Samuelom “Piratom” Kristofičem se je pokazalo, da ima Terminator veliko težav, če ima nasprotnik dobro obrambo in zna boksati. Prvi češki borec, ki je delal v UFC, je tako dobro prebrisan, da praktično nima drugega načrta v ozadju. Poleg tega je Vémola v zadnjem času izgubil številne navijače, in čeprav se bo boril v Pragi, bo občinstvo razdeljeno na pol.

Na kaj staviti:

Seveda se lahko izenačen dvoboj konča tako ali drugače, odvisno predvsem od tega, ali bo Vémola uveljavil svojo igro na tleh ali Veggovo držo. Glede na prvi medsebojni dvoboj, ko si je Atila z zmago pridobil psihološko prednost, pa tudi zaradi fizičnih parametrov slovaškega borca, je rahel favorit nekdanji prvak Bellatorja.

Zaupanje:

6/10

Priporočena stavnica za to stavo:

1XBETStavite na 1xbet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker