Verona – Milano: 2

SIbookmaker
17 marca, 2024
23 Pogledi

Naš nasvet: Verona – Milano: 2

17.03.2024 15:00

Veronino kljubovanje usodi se nadaljuje. Varovanci Marca Baronija so zmagali še na drugi zaporedni tekmi, z 1:0 premagali Lecce in imajo zdaj dve točki prednosti za rešitev. Uspeh pa je nazadnje slavil tudi AC Milan, ki je po zmagi nad Empolijem napredoval na drugo mesto.

Verona ni izgubila na štirih od zadnjih petih ligaških tekem (2-2-1), med drugim je v tem obdobju doma remizirala z 2:2 z močnim Juventusom, na zadnjih dveh tekmah pa je ohranila čisto mrežo. Za ekipo, ki je januarja prodala praktično vse svoje oporne člane, je to izjemna predstava.

AC Milan morda ne more več misliti na naslov prvaka, vendar je z zadnjima dvema zmagama s čistima kartama (Lazio, Empoli) dvomljivcem jasno pokazal, da jim v tej sezoni zagotovo ne bo ušlo. Poleg tega se zdi, da trener Pioli nekoliko igra za nadaljevanje svojega mandata v Milanu in da je navsezadnje precej težko zavreči drugo mesto.

Na kaj staviti:

Rossoneri so v ligi zmagali na štirih od zadnjih petih tekem (1 poraz) na igriščih nasprotnikov, na stadionih ekip, ki ta krog začenjajo na 12. ali slabšem mestu, pa jim gre naravnost odlično (5-2-0). Motivacija gostov bo visoka, na reprezentančni premor zagotovo ne želijo oditi s porazom, sicer bi bila ves čas le ugibanja o prihodnosti trenerja in drugih članov ekipe.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

22BETStavite na 22bet s 100% bonusom za prvi polog!
Avtor SIbookmaker