ZDA – Brazilija: zmagovalec Brazilija/več kot 2,5 gola na tekmi DA

SIbookmaker
12 junija, 2024
20 Pogledi

Naš izbor: ZDA – Brazilija: zmagovalec Brazilija/več kot 2,5 gola na tekmi DA

13.06.2024 01:00

Po uvodnih dveh tekmah hokejskega finala lige NHL se bo na Floridi začel nogometni praznik. Na zadnji tekmi pred turnirjem Copa América se bo gostiteljica turnirja, reprezentanca ZDA, pomerila z južnoameriškim velikanom Brazilijo.

Američani se morajo pobrati po težkem petgolskem k.o., ki jim ga je v soboto v Marylandu prizadejala Kolumbija. Edini ameriški pozitivni zadetek je dosegel Timothy Weah, sin slavnega liberijskega topničarja Georgea Weaha. Poraz z 1:5 je bil najvišji v šestletnem obdobju trenerja Gregga Berhalterja, ki je sestavil začetno postavo, sestavljeno izključno iz igralcev iz petih najboljših evropskih lig.

Američani so bili v obrambi ognjeni. V prvem polčasu so po napaki v lastnem kazenskem prostoru prejeli dva gola, ko so na začetku drugega polčasa zmanjšali zaostanek in odprli igro, pa so po hitrih protinapadih Kolumbijcev, ki so brezkompromisno kaznovali njihove napake v polju in zadeli tudi prečko, prejeli še tri gole.

Tudi Brazilija pili formo na Copa América in na isti dan, ko so ZDA izgubile proti Kolumbiji, je v Teksasu, de facto domovini Mehičanov, premagala Mehiko s 3:2. Kanarčki so v drugi minuti sodnikovega podaljška izgubili vodstvo, a jim je vseeno uspelo rešiti 17-letnega superzvezdnika Endricka, ki se bo po prvenstvu pridružil madridskemu Realu. Kanarčki pogrešajo poškodovanega Neymarja, vendar to ni pomembno, saj imajo še vedno ogromno moči predvsem v napadu (Vinícius Júnior, Rodrygo, Rapinha).

Na kaj staviti:

Brazilci prevladujejo nad Američani (18-0-1) in običajno dosežejo vsaj dva gola. Če bi njihove zmage v kombinaciji z več kot dvema goloma na tekmi postavili v ospredje, bi se lahko uveljavili tudi gostitelji.

Zaupanje:

7/10

Priporočena stavnica za to stavo:

IVIBETStavite na Ivibet s 100% bonusom za prvi polog!!
Avtor SIbookmaker